båtvarmer dieselvarmer til båt
marinepakker44D_large

Dieselvarmer til båt – Båtvarmer pakke XL

Båtvarmer pakke stor er egnet for deg som ønsker en helt ny installasjon av en dieselvarmer i båt. Avhengig av båtens størrelse kan du velge mellom 4 pakkevarianter. Båtvarmerpakke 1 inneholder dieselvarmer VVKB Apollo V1. Den er best egnet for deg som har en båt opptil 30ft /10m.  Varmeeffekten for båtvarmepakke 1 og 2 er 2,5 KW og varmer opp inntil 75m3 luft i timen med et dieselforbruk mellom 0,136 til 0,252 l/t. Båtvarmerpakke 2 inneholder dieselvarmer VVKB Apollo V2 og er best egnet for båter opptil 48ft/15m. Varmeeffekten av båtvarmepakke 3 og 4 har en dieselvarmer på 5KW varmeeffekt og klarer å varme opp 120m3 luft per time med et dieselforbruk mellom 0,144 – 0,475 l/t. Alle dieselvarmere kan bruke sin egen drivstofftank. Derfor er de ikke avhengig av båtmotoren og kan også brukes i seilbåt.

Hva mer er i pakken

Alle pakker inneholder en komplett montasjeset for dieselvarmer til båter. I tillegg følger luftslangen med 5m lenge, flere y-formete luftslangeforbinder for lettere fordeling av luften i båten og flere ventilasjonsrister. Alle tilbehørdeler til dieselvarmeren som for eksempel skrogsgjennomføring for eksos er rustfri og spesiell egnet for båt og yachter. En oversikt over alle tilbehørdeler finner du på produktenes side samt en montasjeveiledning til ned lasting. Dieselvarmeren VVKB Apollo er kompakt og effektiv samt at de er lett å installere i båten og sikker i bruk.

Båtvarmerpakke XL 2,5KW Båtvarmerpakke XL 5KW

Dieselvarmer til båt – Båtvarmer pakke M

Båtvarmerpakker medium er for deg som ønsker nyinstallasjon av en dieselvarmer men ikke trenger så mye utstyr som i den store pakken. I likhet med dieselvarmer pakker stor kan du velge mellom 2 forskjellige pakkevarianter. Båtvarmer pakker 1 er best egnet for båter opptil 30ft/10m samt at du kan velge mellom 12V eller 24V driftsspenning til dieselvarmeren. Varmeeffekten til dieselvarmeren VVKB Apollo V1 er 2,5KW effekt og varmer opp til 75m3 luft i timen og har et dieselforbruk mellom 0,136 til 0,252 l/t. Båtvarmepakker 2 inneholder den dieselvarmer VVKB Apollo V2 i varianten 12V eller 24 Volt, avhengig av din driftsspenning. Varmeeffekten er på 5KW varmeeffekt og dette er nok for å varme opp 120m3 luft per time. Derfor er pakkene 2 best egnet for båter opptil 48ft/15m. Dieselforbruket for dieselvarmer pakken 2 er mellom 0,144 til 0,475 l/t. Alle dieselvarmere kan bruke sin egen drivstofftank. Derfor er de ikke avhengig av båtmotoren og kan også brukes i seilbåt.

Hva er i pakken

Båtvarmerpakker medium inneholder en dieselvarmer med alt du trenger til montasjen. Forskjellen mellom stor båtvarmerpakke og medium pakke er at luftslangen bare er 3 m og at det bare følger med en y-formet forbinder til luftslangen samt 2 luftventilasjonsrister.  Båtvarmerpakker 2 inneholder drivstofftanken. En komplett oversikt over alt tilbehør til dieselvarmer finner du på produktenes side. 

Båtvarmerpakke M 2,5KW Båtvarmerpakke M 5KW
båtvarmer dieselvarmer til båt pakke_medium
marinepakke2d_medium
båtvarmer dieselvarmer til båt pakke liten
marinepakke2d_liten

Dieselvarmer til båt – Båtvarmer pakke Rehab

Båtvarmer pakker rehab er for deg som ønsker å bytte ut sin gamle dieselvarmer eller bare har luftventilasjonen i båten men dieselvarmeren mangler. Dette er også grunnpakken for marine. Den liten dieselvarmer pakken finnes, likt som den store og medium, i 2 forskjellige varianter. Båtvarmer pakken 1 og med dieselvarmer VVKB Apollo V1 med en varmeeffekt på 2,5 KW.  Båtvarmer pakken 2 er dieselvarmer VVKB Apollo V2 med varmeeffekt på 5KW. Du velger mellom 12V eller 24 V driftsspenning avhengig av båten din. All dieselvarmer kan bruke sin egen drivstofftank, og er dermed likevel egnet til installasjon i seilbåter.

Hva innholder små pakken

Båtvarmer pakken rehab inneholder alt du trenger til å installere dieselvarmeren bortsett fra tilbehør for luftfordelingen. Derfor er den bare egnet hvis du har utstyr fra før allerede i båten eller varmluften skal presses rett ut av dieselvarmeren inn i styrerommet for eksempel. Tilbehør som følger dieselvarmer pakken er skrogsgjennomføring for eksos, eksosrør, lyddemper og drivstoffslange. 

Båtpakke Rehab 2,5KW Båtpakke Rehab 5KW

Mer Dieselvarmer til båt finner du i butikken

I butikken finner du også bærbare dieselvarmere med 2,5KW og 5KW