Båtvarmer

Luftvarmer, Båtvarmer, Dieselvarmer

Om du kaller det nå luftvarmer, båtvarmer eller dieselvarmer spiller ikke noe rolle sålenge båten blir varmt når det er kjølig ute.

Dieselvarmer er en flott alternative å få båten varmt uten å bruke strøm i gjestehavner eller at motoren av båten må startes. Alle våre båtvarmere er sparsomt i forbruk og tilsvarer nyeste teknologi.

 

 

Vi tilbyr båtvarmer fra VVKB og Webasto

Våre båtvarmere trenger ikke landstrøm eller båtmotoren. Det spiller heller ingen rolle om du har en diesel- eller bensindrevet båtmotor, siden båtvarmeren kan bruke sin egen lille drivstofftank eller bruke en felles. Likeså spiller det ingen rolle om du har en innen- eller utenbordsmotor. I løpet av kort tid sørger våre båtvarmere for at det blir varmt i kabinen eller i styrehuset, selv om den er halv åpen. Du kan velge om du bare ønsker en luftvarmer (dieselvarmer) til båten din eller en vannvarmer til oppvarming. Vannvarmer finnes både for bensin og diesel, slik at du kan bruke tanken i båten hvis du ønsker det. Vannvarmeren kan også brukes til oppvarming av varmtvannstanken og trenger ikke å bli koblet til motorens kjølevannsystem. Våre produsenter jobber stadig med å holde båtvarmere sine på høyest teknologisk standard samtidig at de er lette å installere og sikre i drift. Dette viser seg ved at de har alle relevante sertifikater som finnes, som blant annet CE, FCC, ROHS, TUV og mer. I tillegg tilbyr vi ekstra båtvarmerpakker og tilbehør. Med hvert produkt følger det selvfølgelig en montasje veiledning.

 

VVKB Apollo V1

VVKB Apollo V1 2,5KW

Dieselvarmer / Luftvarmer til båt

utsolgt for øyeblikket

kjøp

VVKB Apollo V2

VVKB Apollo V2 5KW

Dieselvarmer / Luftvarmer til båt

8490 kr

kjøp

 

Air Top 2000

Webasto 2 KW 

Dieselvarmer / Luftvarmer til båt

fra  kr 8561 kr

kjøp

 

Air Top Evo 40

Webasto 1,5 – 3,5 KW

Dieselvarmer / Luftvarmer til båt

fra 11801 kr

kjøp

VVKB Apollo C1

VVKB Apollo C1 5KW

Vannvarmer til båt

utsolgt for øyeblikket

kjøp

VVKB Apollo C3

VVKB Apollo C3 12KW

Vannvarmer til båt

utsolgt for øyeblikket

Kjøp

 

Thermo Top 50

Webasto 5 KW  

Vannvarmer Marine pakke 
24021 kr

kjøp

 

Webasto Marine Pakker

 2 – 5 KW
Dieselvarmer / Luftvarmer til båt
fra 13990

kjøp

Kos på sjøen med båtvarmer selv ved kalde dager

På sommeren ønsker vi å kose oss på sjøen, men været kan fort bli en utfordring også i sommermånedene. Plutselig blir det kald vind og regn, da blir man fort avhengig av å søke seg en gjestehavn for å få landstrøm til å varme opp i båten. Vi ønsker å gi en perfekt alternativ uten strøm. Med våre båtvarmere blir du helt uavhengig og du kan nyte naturen også når det er kaldere. Båtvarmeren gir behagelig varme i båten når det trengs og spesielt når det regner sørger båtvarmer at klærne tørker fortere i båten. Dårlig lukt fra fuktighet er historie.

Forleng båtsesongen din med dieseldrevet båtvarmer

Men hva er med de andre årstidene? På høsten og på våren kan det fortsatt være varmt om dagen mens nettene allerede er kalde.
Dra på fisketur i vinteren? Fort er det såpass kald at man avbryter turen og drar tilbake hjem hvor det er varmt.

Det kan være vanskelig å finne gjestehavner med strøm for å overnatte utenfor sesongen og på sjøen blir det bare kaldt. Da kommer fort spørsmålet opp hvordan man kan varme opp båten sin uten at man er avhengig av landstrøm eller la motoren stå på hele tiden. Drivstoff er veldig dyrt disse dagene og en investering i et motoruavhengig varmesystem er veldig fort inntjent. Svaret er båtvarmer.  Våre båtvarmere er praktiske og sikre, samt at du blir uavhengig av landstrøm og beskytter batteriet!

dieselvarmer båtvarmer sailing

Praktisk funksjon av båtvarmeren

Apollo_Oppbyggning

Dieselvarmer består av et kabinett med forbrenningskammer, varmeveksler og vifte samt et kontroll- og betjeningselement. Båtvarmeren kan installeres overalt i kabinen, forutsatt at den kan tilkobles til forbruksbatteri og drivstofftanken. Båtvarmere besitter sine egne drivstofftanker og er uavhengig av båtmotoren.
Brennkammeret har drivstoff- og lufttilføring, forbrenningen blir startet med et glødeløp. Varmeveksleren fører luften forbi forbrenningskammeret mens den trekker inn luften fra utsiden og/eller innsiden av kabinen. Resultatet er at luften blir varm og føres inn i rommet/kabinen uten eksoslukt eller gas. I inntaksluftstrømmen befinner seg en temperatursensor som regulerer oppvarming. Luftinntak til båtvarmeren er delt opp og trekker inn luft utefra like mye som innefra. Dette sørger for at luften blir oppfrisket med oksygen utefra og fuktig luft blir tørket.  Båtvarmer er fleksible i installasjonen og man kan installere flere luftuttak for eksempel i kabinen og i styrehus..

Hos oss finner du også massevis av tilbehør og reservedeler