Dieselvarmer til Bobil, Campingvogn & hytte

dieselvarmer campingliv

Camping er gøy

Bobiler og campingvogner blir mer og mer populære. Det samme gjelder hytter og telt som ligger ensomme uten strømtilkobling. Ofte stiller seg da spørsmålet, hvordan en kan varme bobilen, campingvognen eller hytta, eller hvordan man får varmt vann. Det finnes jo ikke noe garanti for at det alltid er varmt og sol på sommeren, det kan lett bli kaldt, spesielt hvis man ønsker å campe på fjellet. Og hvem sier egentlig at camping bare er mulig på sommeren? Også de andre årstidene har sin sjarm. Man begynner allerede nå å se flere bobiler og campingvogner på veiene på vinteren. Samtidig som det høres romantisk ut med jul på hytta med snøgaranti.

Hvilke muligheter finnes?

Så klart finnes det muligheten med en vedovn, men akkurat på sommeren er det vanskelig å kjøpe ved eller ved briketter, eller man kan bruke gass for oppvarming og varmt vann. Men et klart alternativ som er komfortabel og sikker samt at den ikke trenger strømtilkobling er en dieselvarmer. Dieselvarmer får du for 12V eller 24 V og kan dermed enkelt startes med batteri. En annen fordel som finnes med en dieselvarmer er at luften blir varmt med en gang. Noe som ikke er mulig med en vedovn, den trenger ofte lang tid til at varmen begynner å stråle ut i rommet, samtidig at det ofte bare er varmt der hvor vedovnen er. Dieselvarmeren kan også brukes til å varme opp vann samtidig. Spesielt når du er underveis med bobil eller campingvogn kan du starte dieselvarmeren, allerede mens du kjører. Dermed er vogna og vann allerede varm når du ankommer. Dieselvarmer besitter sin egen drivstofftank og det spiller ingen rolle om din bobil bruker bensin eller diesel.

VVKB Apollo V1

 VVKB Apollo V1 – 2,5 KW

Luftvarmer /Dieselvarmer 

bobil, campingvogn, bil, båt

6990 kr

kjøp

VVKB Apollo V2

VVKB Apollo V2  – 5 KW 

Luftvarmer / Dieselvarmer

bobil, campingvogn, bil, båt

8490 kr

kjøp

VVKB Apollo P1

VVKB Apollo P1 – 2,5 KW

bærbar dieselvarmer 

bobil, campingvogn, hytte, partytelt

9600 kr

kjøp

VVKB Apollo P2

VVKB Apollo P2 – 5 KW

bærbar dieselvarmer

bobil, campingvogn, hytte, partytelt

10590 kr

kjøp

 

Bærbar Dieselvarmer

Ikke lyst til å installere en dieselvarmer permanent? Kanskje du har en hytte eller båt også? Da kan det være lurt å kjøpe seg en bærbar dieselvarmer. Apollo P er en komplett ferdig installert dieselvarmer som kan tas med der det trengs varme. I tillegg må du ikke bruke diesel til oppvarming. Apollo P dieselvarmer kan også brukes med vanlig strømtilkobling. Bærbar dieselvarmer er også perfekt egnet hvis du ønsker å varme opp party teltet hvis det blir kjøligere ute, slik at gjestene ikke fryser. Med VVKB Apollo P bærbar dieselvarmer få du friheten tilbake. En dieselvarmer som du kan bruke overalt og ikke trenger en fastinstallasjon.

VVKB Apollo C

VVKB Apollo C er en vannvarmer som kan monteres til oppvarming av motoren i bobilen din. Men du kan også bruke Apollo C til oppvarming av varmtvannsberederen eller i tilfelle du har vannbåren gulvvarme kan du også varme opp det med vår vannvarmer. For oppvarming av varmtvannsberedere trenger man ikke å koble vannvarmeren til motoren, dermed er det lett å få varmt vann uten at motoren til bobil må startes. Les mer om varmtvann i bobil her

VVKB Apollo C1

VVKB Apollo C1 – 5 KW

Vannvarmer til oppvarming av motor og vann

8400 kr

kjøp

VVKB Apollo C1

VVKB Apollo C2 – 9 KW

Vannvarmer til oppvarming av motor og vann

8900 kr

kjøp

VVKB Apollo C3

VVKB Apollo C3 – 12 KW

Vannvarmer til oppvarming av motor og vann

9600 kr

kjøp

Hos oss finner du også massevis av tilbehør og reservedeler