Velkommen på Marine Varmers FAQ – side

Her får du snart svar på de mest stilte spørsmålene. Besøk også vår video side, hvor du finner information over varmere og installasjon: klick her Finner du ikke svaret du leter etter kan du gjerne kontakte oss.

Vi gir råd og veiledning rundt våre varmere. Bruk gjerne vår chat, send oss en epost eller kontakt oss per telefon.

FAQ - ofte stilte spørsmål

Hvor blir varmerne produsert?

VVKB står for Victor Industries ltd og er blitt grunnet i USA med hovedsentralen i Delaware / USA. Det finnes lager i USA, UK, Canada og Kina.

 

Hvilke sertifaketer har dieselvarmer?

Alle varmere fra VVKB er blitt testet og CE, FCC, ROHS og TÜV godkjent, samt at det finnes over 10 patenter for varmere.

 

Hvorfor ligner utseende Eberspächer og Webasto?

Dette har sammenheng med funksjonaliteten at alle varmere ser like ut. Varmere trenger denne spesielle formen for å oppvarme luften på den mest effektive måten.

Kan jeg montere varmeren selv?

Ja! Du trenger ikke å ha de største mekaniske eller elektriske kunnskapene til å montere varmeren. Er du  en “handyman” i fritiden din skulle det ikke være noe problem å installere varmeren selv.  Du finner også et video om hvordan man installerer varmeren her: video   

Skulle du likevel få problemer under installasjonen trenger du bare å kontakte oss. Vi gir råd og veiledning på telefon og har også mulighet til videotelefoni for å hjelpe deg.

Tilbyr dere montering / installasjonsservice?

Gjelder det luftvarmer eller vannvarmer /motorvarmer i båt og bobil så har vi en installatør som tar seg av jobben i området Østfold til Vestfold, Oslo-området og Drammen – distriktet. For resten av Norge kan vi hjelpe til med en av våre samarbeidspartnere, som vi kan kontakte for deg.
Om du ønsker å få installert motorvarmer i bil eller lastebil så har vi verksteder tilgjengelig over hele landet som vi kan kontakte for deg.
Vi holder fortløpende på å utvide vår installasjonstjeneste.

Kan produktene prøves eller sees før kjøpet?

For øyeblikket har vi desverre ikke noe fysisk butikk som kan besøkes, men vi jobber med å åpne en egen butikk/verksted hvor vi vil presentere/utstille alle varmere. Da vil det også finnes mulighet til å se varmeren i drift og mulighetene som finnes.

Har varmeren garanti?

Alle varmere du kjøper fra oss har 1 års garanti. Hvis du skulle oppleve noe feil kan du enkelt kontakte oss og vi hjelper deg videre enten med reparasjon eller utbytte av varmeren. Husk å sende fakturaen med varmeren til oss for garantihåndtering.

Kommer det mye lyd fra varmeren?

Nei! Alle varmere er utstyrt med en børsteløs induksjonsmotor som reduserer støynivå på et minimum.

Finnes det sikkerhetssystemer i varmeren?

Alle varmere er utstyrt med innebygde sikringssystemer og sensorer. Det selvdiagnostiske systemet slår automatisk av varmeren når den støter på feil i f. eks. Batteridrift, overoppvarming av varmeren, lavt brennstoffnivå, luftpumpefeil, eller flammefeil og er dermed et sikkert produkt.