OM MARINE-VARMER.NO

Båtvarmer, bilvarmer, luftvarmer, motorvarmer, vannvarmer

 

Vi er billig i pris når det gjelder dieselvarmer, luftvarmer og motorvarmer.
Vi finner  den beste løsningen uansett om det gjelder båt, bil, bobil eller yrkesbil. Komfort må ikke alltid være dyrt. Når du velger oss, får du luksuskomfort til en betalbar pris. Fra tilbehør og reservedeler kan vi også tilby komplette varmepakker for båt. På våre sider vinner du massevis av informasjon samt videoer over produktene og installasjon. Selvfølgelig tilbyr vi også rådgiving for valg av riktig produkt.

 

Bedriftskunder

 

Vi ønsker oss å få flere med på laget. Hvis du er et båtverksted eller bilverksted, lastebilverksted og leter etter leverandør for motorvarmer eller båtvarmer så kan vi tilby deg gode kondisjoner. Du trenger bare å kontakte oss for en uforpliktende prat.

Vi søker stadig etter verksteder over hele landet for montering / installasjon av varmere. Ta kontakt med oss hvis dere ønsker sammenarbeid innen installasjonsservice.

Om Produktene

VVKB er en ledende manufaktur for mobile varmesystemer i mer enn 20 år. Bak VVKB står Victor Industries Ltd. Victor Industries startet 1996 med produksjonen av motorvarmere og begynte med global eksport av varmere år 2000. I 2005 startet dem med produksjonen av dieselvarmere og 2013 fulgte parkeringsvarmere.

VVKB, Victor Industries Ltd, ble grunnet i USA med bakgrunn å revolusjonere markedet av varmere og besitter nå globale varelager i USA, UK, Kanada og Kina.

Alle Varmere er CE, FCC, TÜV og ROHS sertifisert samt at dem fikk D&B sertifikatet i 2018.

Teknologien som blir brukt i varmerne kommer fra Japan, Tyskland og hele Europa.

VVKB varmere blir  solgt under produktnavnene Apollo, Titan og Zeus . VVKB Apollo C – serie  er luftvarmere for eksempel for lastebilkabiner, båter, yachter og bobil, hytte, partytelt og mer. Apollo V – serie er vannvarmer til oppvarming av motorer i alle slags biler eller oppvarming av varmtvannsberedere. Titan er elektriske motorvarmer som varmer opp kjølevannet ved bruk av vanlig strømtilkobling og Zeus er drivstoff varmer.

Alle produktene er designet slikt at de også kan brukes i maritimt miljø.

Alle varmere er utstyrt med innebygde sikringssystemer og sensorer. Det selvdiagnostiske systemet slår automatisk av varmeren når den støter på feil i f. eks. Batteridrift, overoppvarming av varmeren, lavt brennstoffnivå, luftpumpefeil, eller flammefeil og er dermed et sikkert produkt.

VVKB motorvarmere / vannvarmere til oppvarming av motorens kjølevann og tilførsel av varmluft til passasjerrom kan også brukes til å varme opp sentralvarmesystemer med radiatorer og varmtvannsberedere som finnes i bobiler, campingvogner, båter og hytter. Vannvarmere finnes med 5 KW for diesel og bensin og for lastebil og større fartøy med 9 KW og 14 KW. Samt at VVKB fører elektriske motorvarmere som kan brukes i alle biler samt ATV og snøscootere.

VVKB luftvarmere er alle dieseldrevet og kan installeres i båt, bobil, campingvogn, hytte lastebil, garasje, lager og mer. Luftvarmere finnes med 2,5 KW og 5KW for 12V/24V. VVKB har også laget en bærbar dieselvarmer som kan brukes også i partytelt. Tilfellesfor alle varmere er at de blir levert med installasjonssett som garanterer at varmeren kan settes i drift. For 2,5 KW og 5 KW luftvarmere kan man i tillegg velge mellom bare varmeren og forskjellige komplettpakker for båt.

Alle varmere blir levert med et digitalt kontrollpanel samt fjernstyring til nøkkelknipen med Start/Stopp funksjon. 

 

båtvarmer dieselvarmer båtslider2

 

Båtvarmer

Les om båtvarmer luftvarmer her

båtvarmer dieselvarmer pakker slider

 

Båtvarmer pakker

Les om forskjellige pakker her

motorvarmer biler_vinter

 

Motorvarmer

Les om varmer til bil her

dieselvarmer campingvogn

 

Bobil

Les om dieselvarmer her