Varmtvann i båt, bobil, hytte

Varmtvannslaging i båt, bobil, hytte, campingvogn, basseng

Det finnes massevis av muligheter for å lage varmtvann i båt, bobil, hytte eller campingvogn. Man kan bruke varmtvannsbereder som kobles enkelt til stikkontakten og når man har strømtilkobling blir vannet oppvarmet i tanken. Eller så kobler man varmtvannstanken til motoren og bruker motoren til oppvarming. Til sist, kan man også varme den opp med gass.
Det vi hos Marine Varmer er opptatt av er å tilby en løsning til å lage varmt vann når som helst uten at motoren må gå eller at man trenger strøm. Ville det ikke være fint å kunne ta seg en varm dusj hvor og når som helst?
På de neste sidene skal vi forklare muligheten til å lage varmtvann med dieselvarmer eller motorvarmer/vannvarmer. Motorvarmeren/vannvarmeren trenger ikke å kobles til båtens- /bobilens motor. Hvordan oppvarmingen fungerer forklarer vi på de neste sidene. Vi har delt det opp for Båt, Bobil/Campingvogn og Hytte, samt aktuelle produktpakker.

På de neste sidene skal vi forklare muligheten til å lage varmtvann med dieselvarmer eller motorvarmer/vannvarmer. Motorvarmeren/vannvarmeren trenger ikke å kobles til båtens- /bobilens motor. Hvordan oppvarming seg selv funger forklarer vi på de neste sidene. Vi har delt det opp for Båt, Bobil/Campingvogn og Hytte, samt aktuelle produktpakker.

varmtvann_båt

Varmtvann i Båt

Se tegning og forklaring for installasjon av dieselvarmer i en båt til å lage varmt vann. Vi har tilpassede produktpakker for båter om det er for installasjon i eksisterende systemer eller inkludert ny varmtvannstank.

Les mer
varmtvann_bobil

Varmtvann i Bobil

Bobiler har ofte ikke plass til store varmtvannsberedere. Vi forklarer deg hvordan det kan realiseres i bobilen og hvilke muligheter som finnes samt tilpassede produktpakker.

 

Les mer
varmtvann_hytte

Varmtvann i Hytte

Ofte stiller det seg spørsmål hvordan man kan lage varmt vann i hytte uten strøm. Vi skal forklare deg hvordan det er mulig med bruk av en dieselvarmer.

 

les mer

Varmtvann

Våre løsninger til å lage varmtvann er ikke bare egnet for båt, bobil eller hytte. Det er også mulig å bruke Binar til å varme opp vannet i utebasseng eller badestamp. Selv om det er kald ute trenger det ikke å være kald i badestampen. Hvilken vannvarmer man bruker for badestampen eller utebasseng er avhengig av størrelsen og hvor mye liter vann som trengs å varme opp. Tar gjerne kontakt med oss hvis du trenger rådgiving.  

Apollo C - serie

Ekspansjontank med lokk

599kr inkl. MVA

Varmtvannsbereder og vanntanker

Varmtvannsbereder Quick B3 – 60L

6.299kr inkl. MVA

Varmtvannsbereder og vanntanker

Varmtvannsbereder Quick B3 -25L

3.999kr inkl. MVA
5.699kr9.949kr inkl. MVA

Varmtvannsbereder og vanntanker

Varmtvannsbereder Quick B3 -30L

4.149kr inkl. MVA

Varmtvannsbereder og vanntanker

Varmtvannsbereder Quick B3 -20L

3.699kr inkl. MVA

Varmtvannsbereder og vanntanker

Varmtvannsbereder Quick B3 – 80L

6.999kr inkl. MVA

Varmtvannsbereder og vanntanker

Varmtvannsbereder Quick B3 – 40L

4.749kr inkl. MVA

Hos oss finner du også massevis av tilbehør og reservedeler